2021-04-14 08:35:02• hírek • Szatmár.ro

Kétszer is a földbe döngölte a VSK a Kolozsvári U női kosárlabdacsapatát

A női kosárlabdabajnokság negyeddöntőjének mérkőzéseit játszották hétfőn és kedden Szatmárnémetiben. A Szatmárnémeti VSK az alapszakaszt a tabella második helyén fejezte be, ellenfele pedig a hetedik helyezett Kolozsvári U volt.

 

A szatmáriak a bajnokságban kétszer is sima győzelmet arattak a kolozsvári alakulat felett, így sokan sejtették, hogy ugyan a programban szerepelt harmadik összecsapás is, erre nem lesz szükség.


Miguel Lopez lányai hétfőn ötven ponttal verték a vendégeket, a végeredmény 94-44 lett. A Szatmárnémeti VSK minden negyedet megnyert, 23-11, 18-11, 31-8 és 22-14 arányban. A keddi meccs sem volt sokkal izgalmasabb, 97-47-re nyertek a szatmáriak. Ekkor is a harmadik negyedben volt a legerősebb a szatmári alakulat. A negyedek eredményei 29-13, 19-6, 30-5, 19-23 voltak.


A Szatmárnémeti VSK tehát továbbjutott, a következő ellenfél az aradi FCC Baschet UAV lesz. A három győzelemig tartó párharc első két összecsapását április 21 és 22-én tartják Szatmárnémetiben, a Both Katalin Sportteremben. Az elődöntőbe jutott a sepsiszentgyörgyi csapat is, a Brassói Olimpia és a Targoviste-i CSU párharc első összecsapását pedig a brassóiak nyerték meg.  

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: